Μια Μάγισσα σε....πρόβλημα.


Η Rosie McGowan έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την τηλεοπτική σειρά ''Charmed'' που ακόμα και τώρα παίζεται σε επανάληψη από το Star.
43 ετών σήμερα και η ίδια παρουσιάζει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. 

Τον τελευταίο καιρό η ίδια δήλωσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από μεγάλο παραγωγό του Hollywood και ότι ένας πρώην σύντροφος της είχε πουλήσει στον ίδιο άνθρωπο μια sex tape τους.
Πριν από λίγες μέρες έκανε την καταγγελια και μόλις χθες ''διέρρευσε'' το εν λόγω βιντεο.

Γενικά η δράση της μέσω των καταγγελιών της και ο αγώνας της κατά την κακοποίηση των γυναικών είναι κάτι που προκαλεί αντιδράσεις και τα φώτα της επικαιροτητας να είναι στραμμένα κατά καιρούς επάνω της.


Γνωστή για την σχέση της με τον Marilyn Manson αλλά και έπειτα για τον Rodriguez, η ίδια δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία στον κινηματογραφο.
Στην τηλεόραση πέρα από τον ρόλο της ως μάγισσα στο ''Charmed'', πρόσφατα πρωταγωνιστουσε στην σειρά ''Chosen'' αλλά έκανε και μια εμφάνιση στο ''Once Upon A Time''.
Τελευταία της συμμετοχή σε μεγάλη παραγωγή το ''Conan The Barbarian''..


Όμως οι εμφανείς πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της, ο προκλητικός της χαρακτήρας στα social media και όχι μόνο, η επιλογή της να ξυρίσει το κεφάλι της και οι συχνές ήμι-γυμνες εμφανίσεις προβληματιζουν συνεχώς όλο και πιο πολύ τους θαυμαστές της.
Αποκορύφωμα το video clip της για την προσπάθεια που κάνει ως τραγουδιστρια.
''Καλλιτεχνικό''?


Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια διασημοτητα που καλειται να αντιμετωπισει τους δαιμονες της μπροστα στις καμερες.
Το θεμα ειναι ποτε θα σταματησει η κατρακυλα..
Ακολουθουν φωτογραφιες απο το sex tape της που καποιοι μπορει και να μην θελουν να δουν..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις