Ένα διαφορετικό R.I.P...


Katie May.....
Μοντέλο του Playboy και γνωστή ευρύτερα ως ''βασίλισσα του Snapchat'', δεν είναι πια εδώ.
Στην επιδημία των r.i.p - rest in peace - που μας έχει ''καλωσορίσει'' με το καλήμερα η νέα χρονιά, προστέθηκε και ο χαμός μιας πραγματικά σέξι γυναίκας που έκανε τους άντρες ανά τον κόσμο να αναφωνούν για τα...καλή της.

Ένα εγκεφαλικό στην ηλικία των 34 χρόνων και το μοντέλο έφυγε από αυτό τον κόσμο σήμερα μετά από μάχη με την υγεία της από την 1η Φεβρουαρίου.
Η ίδια είχε δηλώσει ότι ένιωθε πόνους στον αυχένα αλλά ήταν μια βουλωμένη αρτηρία στον 
αυχένα που προκάλεσε και το εγκεφαλικό που είχε αυτήν την κατάληξη για την ζωή της.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές της αφήνουν συλλυπητήρια στα προφίλ, όπου και εάν υπάρχουν αυτά στο διαδίκτυο, και κάποιοι ήδη έχουν κάνει μια σελίδα crowdfunding, για να συγκεντρωθουν χρήματα για την οικογένεια της.
Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram της, ήταν αυτή:


ενώ στο twitter της, αυτή:


Είθισται να γίνονται viral αναρτήσεις που δείχνουν γυμνά ή ημίγυμνα κορίτσια να ποζάρουν σε στάσεις που κάνουν πολλούς άντρες ανά την υφήλιο να ιδρώνουν και να αγκομαχούν.
Όταν κάτι κακό όμως γίνεται σε κάποιες από αυτές, κανείς δεν ασχολείται ή δεν τις ''τιμά'' όπως κάνουμε σε τόσους και τόσους ηθοποιούς, τραγουδιστές κ.α.

Η ομορφιά της πλέον θα παραμείνει αναλειωτη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχασε την ζωή της άδικα.
Κάποιοι ήδη σχολιάζουν ότι σε αυτή την ηλικία και με τέτοια φυσική κατάσταση μόνο τα ναρκωτικά μπορούν να επιφέρουν το εγκεφαλικό.
Μπορεί ναι, μπορεί όχι...
Αυτό που μένει είναι η απώλεια... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις