Η ''ακαταλληλότητα'' μιας...θρησκείας.


Οι Μορμόνοι - ιδιαίτερα ''αγαπητοί'' στην Αμερική για σατιρικούς λόγους - είναι μια θρησκευτική αίρεση για κάποιους που στην χώρα μας αριθμοί ήδη ανω των 700 μελων.
Είναι μέλη της ευρύτερης χριστιανικής κίνησης των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και της μεγαλύτερης και παλαιότερης Εκκλησίας του Ιησού Χριστου των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.
Αν θέλετε να μάθετε πιο πολλά μπείτε Μορμόνοι αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτο το κείμενο είναι ο κανόνας τους που αρνείται κάθε σεξουαλική επαφή αν δεν έχει πρώτα πραγματοποιηθει η τελετή του γάμου ( νόμος της Αγνότητας ).

Αφού δεν αναγνωρίζουν την σεξουαλική ενός ατόμου παρά μόνο μέσα στο γάμο, τότε εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει ότι δεν αποδέχονται καμία άλλη ''επαφή'', δλδ σεξ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. 
Σατιρίζοντας αυτη την....θρησκεία, οι Μορμόνοι έχουν γίνει πολλές φορές αποδέκτες σάτιρας και αντικείμενο φαντασίωσης και σεναριακης πλοκής σε τσόντες ομοφυλόφιλου χαρακτήρα.
Δείτε τώρα κάποιες εικόνες που ''σατιρίζουν'' την ανάγκη της θρησκείας αυτής να επιβάλλει τα...πιστεύω πάνω στην σεξουαλικοτητα ενός ατόμου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις